Apr 272010

– Alla inser att skolan är i en omstöpningsfas. Våra elever kan inte leva i en vardag utanför skolan och en annan i skolan. Vi tror att våra elever kan lära sig mer och få bättre betyg, och att vi ska kunna göra undervisningen mer intressant för dem.

De elever som går i kommunens skolor kommer att växa upp i ett digitalt samhälle och för Larry Söder är det självklart att skolan ska ge eleverna de verktyg och dem kompetens de behöver för detta.

Larry Söder är själv aktiv i många sociala medier, han har bloggat i många år, finns på facebook och även på twitter. Han vet av egen erfarenhet vad det innebär ”vara” på nätet och han menar att det också är en viktig kunskap för dagens elever.

Läs artikeln