Apr 272010

Elev-/lärardator

När ni läser det här har alla lärare på Smedingeskolan fått en bärbar dator! Det finns trådlöst nätverk på hela skolan och alla klassrum har projektor, duk och en ljudanläggning.
Kungsbacka kommun har fattat beslut om att alla elever 7-9 skall få en egen bärbar dator, ett s. k. ”en-till-en” projekt. Smedingeskolan är pilotskola tillsammans med Kullavikskolan. Du kan följa en-till-en-projektets utveckling under fliken ”en-till-en” överst på sidan.

Nu fortsätter det spännande arbetet att förbereda oss inför hösten. Måndagen den 23/8 kommer eleverna i år 7-9 att få sina datorer och även år 6 kommer att få 20 datorer.
Ett mycket spännande scenario – hur kommer det att se ut på skolan på tisdag morgon den 24/8?

Till Kungsbacka kommuns sida om satsningen på IKT och lärande

One Response to “Smedingeskolan startar ett projekt för framtiden”

1. Kan det va nåt alltså att bara jobba med datorer