Aug 232010

Frågor och svar – Elevdatorerna och kontraktet

Idag har eleverna i år 7-9 kvitterat ut sina datorer. Vi är väldigt glada och förväntansfulla inför vårt projekt att utveckla lärandet och använda modern utrustning.

Vi är en pilotskola för Kungsbackas satsning på ”En till En”. Du kan läsa mer om satsningen på Kungsbackas webbplats här.

Alla elever som fått en dator har lämnat in ett undertecknat kontrakt. Det finns säkert många frågor på kontraktet och vad det innebär. Därför har vi skapat en sida med ”Frågor och svar”. Den hittar du här. Du är givetvis också välkommen att höra av dig till skolledningen. Kontaktuppgifter hittar du här.

Klickar du på rubriken ”FAQ” så kan du ställa frågor och lämna kommentarer.