Aug 272010

Efter fyra dagars intensivt temaarbeta har vi kommit till den punkt då faktiskt veckan, som vi kallar #SmedingeOnline, är tillända. Det har varit fyra roliga och spännande dagar. Eleverna har hunnit med en hel del webbaserade verktyg, men också haft information kring Fronter, sökning på nätet och källkritik samt synkronisering mellan dator och telefon.

Under veckan som varit har det upprättats en Webbtv-kanal. Där har vi på skolan gjort en del intervjuer med elever, personal och skolledning. Webbtv-kanalen hittar ni här. På bloggen, under rubriken länkar, finner ni också en direktlänk till Webbtv-kanalen. Fortsättningvis kommer vi på kanalen att sända reportage och liknande.