Aug 202010

Elev-/lärardator

På måndag är det äntligen dags för eleverna att få sina efterlängtade datorer. Utlämningen kommer att ske mellan kl. 12.30-14.00. På Smedingeskolan startar vi därför vecka 34 en temavecka med datorn som inlärningsverktyg i fokus.

Under temaveckan kommer eleverna att få möjlighet att testa på en mängd webbaserade verktyg. Sociala medier får eleverna bekanta sig med, så också med diverse presentationsverktyg och samarbetsverktyg på nätet.

Under vecka 34 arbetar 342 elever tillsammans med skolans personal, och tanken är att vi ska lära tillsammans.

Här kan du läsa mer om Kungsbacka kommuns En till En satsning