Sep 072010

Nu är Smedingskolans elevwiki i full gång

Vi håller på med att förbereda sidan för användning, just nu sitter vi fyra stycken och ”pillar” med sidan. På sidan kan du läsa om vad vi håller på med för skolarbeten, alla skolår finns där och sedan alla ämnen som man har i tex 6:an o.s.v den kommer att fyllas på med material hela tiden.

8a1 håller t.ex på med E-Cam och berättar om sig själva. E-Cam är ett program som man använder till den inbyggda webbkameran i datorerna vi fått. E-Cam kan spela in, ta kort, förvränga och lägga på effekter på de bildmaterial som vi får från webbkameran.

One Response to “Elevwiki i full gång”

1. Jättekul att wikin är igång. Fina bilder – det skall bli intressant att följa arbetet.