Sep 012010

Det har inte gått många skoldagar på höstterminen, men Smedingeskolan har synts och hörts i en mängd medier, såväl digitala som tryckta. Inte minst handlar det om utdelningen av datorerna, men det handlar också om det matematikprojekt som har bedrivits på skolan, där eleverna med hjälp av mobiltelefoner har fått lösa matematiska uppgifter. Förutom att eleverna har varit ute i naturen har de också fått diskutera och samtala om de matematiska problem som gruppen ställdes inför.

Är ni nyfikna på att läsa om detta, så hittar ni länkar här nedan.

Norra Halland skriver om utdelningen av datorerna

Lärarnas nyheter har skrivit två artiklar om matematikprojektet med mobiler på skolan, del 1 och del 2