Okt 062010

Smedingeskolans nya föräldraråd har träffats

Torsdag den 30:e september hade föräldrarådet sitt första möte för läsåret. Det var trevligt möte med engagerade föräldrar och personal. Förutom att den nya skolledningen presenterade sig så bestämdes arbetsformerna och så diskuterades tre frågor:

1. ”Vad tänker du på när du hör ordet ”Smedingeskolan?
  2. Vilka är de viktigaste frågorna för föräldrarådet att arbeta med?
  3. Vad tycker du att skolledningen skall prioritera i sitt arbete?

Det var kreativa diskussioner i grupperna och många intressanta svar. Det skall bli väldigt intressant att samarbeta med föräldrarådet kring skolans varumärke.

Föräldrarådet kommer att bestå av en av de två föräldrarepresentanterna från varje klass (de avgör själva vem som går på mötena) och en personalrepresentant från varje arbetslag.

Tiderna för föräldrarådets möten och mötesprotokollen hittar du snart på vår hemsida.