Dec 162010

Idag gick den årliga innebandymatchen sedan ett år tillbaka mellan lärare och elever i år nio av stapeln. Som vanligt var stämningen på topp, både på plan och på läktaren, där resten av eleverna i år nio var samlade för att heja fram de båda lagen.

Att matchen var jämn är ett underdrift – den var så jämn en match kan bli. Lärare och elever sprang efter bollen och försökte till varje pris lägga in bollen i motståndarnas mål. Till slut, efter tre perioder och en sudden death, gick matchen till straffar. Väl där lyckades lärarna avgöra tillställningen, och slutsiffrorna kunde skrivas till 1-0.

Glädje, kämparanda och fair play är ord som vi tar med oss.