Apr 282011

För ett tag sedan skrev eleverna i 6B2 ett brev till Jennie Benjaminsson, känd från Sveriges mästerkock. De bjöd där in henne för att tala om företagsamhet och entreprenörskap i skolan. Just ni arbetar klassen med olika yrkesinriktningar och hur vi tar tag i våra egna drömmar och liv. Klassens SO-lärare, Katrin Andersson, vill att eleverna ska bli egna initiativtagare i sina liv och det är viktigt att börja tidigt med ett sådant tankesätt. Jennie var strålande och pratade mycket om att lyssna på sig själv och det man själv vill med sitt liv. Vikten av att hantera sociala medier på rätt sätt för att nå ut till så många människor som möjligt för ett bra syfte var något som Jennie poängterade.

Besöket fick uppmärksamhet från media – GöteborgsPosten har skrivit en artikel om besöket.

Foto: Katrin Andersson