Maj 122011

Bidraget nomineras för att eleverna har skapat en webbplats som lyser av skrivglädje och en vilja att dela med sig av erfarenheter till klasskamrater och andra

Så lyder nomineringen för klass 6A1:s bidrag till tävlingen Webbstjärnan. Webbstjärnan är en tävling för webbpublicering för elever i grund- och gymnasieskolan. Eleverna skapar sina egna webbplatser och vinnaren kammar hem hela 20000 kronor. Klass 6A1 på Smedingeskolan är med och tävlar med sitt bidrag Smedingeextra, en blogg som eleverna sköter helt själva. I bloggen får du som läsare ta del av många intressanta och roliga inlägg, allt från sportreferat till studiebesök.

På onsdag 18/5 åker läraren Malin Jeppsson upp till Stockholm tillsammans med tre av sina elever för att förhoppningsvis mottaga förstapriset. Nu håller vi alla tummar för att 6A1 tar hem segern i tävlingen.