Aug 172011

Tillsammans in i framtiden

Välkommen till ”Nya” Smedingeskolan. Nu börjar Smedingeskolans mest spännande ”lärår” hittills. Vi skriver lärår för att detta året blir ett år då vi tillsammans skall skapa en skola för framtiden. Det betyder att vi måste samarbeta för att skapa ”NYA” Smedingeskolan.
Som de flesta vet så har det hänt mycket sedan i våras:

• Omfattande ombyggnad och uppfrächning med ny entré,nytt elevcafé, nytt biljardrum och ett nytt stort rum för storgrupper.
  • Ny personal; Sju nya lärare som vill jobba hos oss och  ge allt för att skapa en skola för dig.
  • Inriktningar startar. Vi kör igång v. 34-35 med de nya inriktningarna.
  • Ny organisation där undervisningen på ett bättre sätt kan anpassas efter dina behov. Alla elever har en mentor och 2 mentorsgrupper bildar en basgrupp.

Det skall bli väldigt spännande att träffas igen! Har du tappat bort skolstartsbrevet så hittar du det här!

Välkommen önskar personalen på Smedingeskolan!