Okt 282011

Vecka 42 var det premiär för våra inriktningsdagar

För första gången hade vi inriktningsdagar. Alla elever på Smedingeskolan har valt en inriktning. De har sin inriktning 80 minuter/vecka och 2-3 heldagar per termin. Vecka 42 var det premiär för heldagar. Ni kommer att kunna läsa flera inlägg här på bloggen om olika aktiviteter.

Fiska, göra upp eld och tillaga sin egen mat och bygga vindskydd var några av sakerna som stod på schemat i förra veckan för de elever på Smedingeskolan som läser inriktningen Äventyr i naturen. Och missa inte filmen till höger när det kommer en helikopter och ”kalkbombar”!

Här kan du läsa hela den spännande artikeln.