Dec 152011

Nu närmar det sig det som alla pratar om…innebandymatchen mellan årskurs nio eleverna och pedagogerna. Evenemanget kommer att äga rum tisdagen den 20/12 kl. 13:00. Tjejer och killar i årskurs nio har fått anmäla sitt intresse till idrottslärarna och detta har varit populärt. Det är många som vill vara med i detta stora evenemang.

Totalt så är det 11 stycken pedagoger som är laddade och kommer att spela. Då intresset har varit så stort från elevernas sida kommer idrottslärarna lotta fram två tjejer och två killar från de fyra grupperna. Idrottslärarna kommer även lotta fram domare bland niorna som inte blev framlottade som spelare.

Alla elever på skolan kommer från läktaren att beskåda denna stora prestigematch som naturligtvis kommer att spelas i fairplay anda.

Pedagogerna vann förra året, så det finns stor revanschlust från elevernas sida och pedagogerna vill fortsätta vinstmaskinen.

Ni får inte missa detta så håll utkik efter matchreferat och bilder som kommer inom kort…