Dec 202011

Jaha…då är tyvärr innebandyturneringen avklarad som både elever och personal har sett fram emot. Det var en fantastisk stämning både på plan och läktaren allt enligt fair-play anda. Det var även två elevdomare från nian som skötte sig utmärkt. Från den stämningsfulla läktaren hejade samtliga årskurser fram både nior och personal. Flera elever från nian skötte speakerbåset så att alla kom i stämning. Detta blev en fest vi alla på skolan sent kommer att glömma.

Det bör nämnas som historik att eleverna inte har vunnit under de senaste sju åren. Detta påtalades i början av matchen. Matchen skulle spelas 2*10 minuter. Spelarna ändrade detta till 3*10 minuter, detta var till fördel för eleverna…Efter de två första perioderna ledde personalen med ett mål. Därefter visade eleverna vart skåpet skulle stå och stänkte in mål efter mål. Både elever och personal kämpade tappert där eleverna tillslut vann rättvist med 8-4.