Apr 022012
 

För andra året i rad är 7A med i Webbstjärnans tävling. Även i år valde vi att arbeta med WordPress bloggverktyg, fast i liten annan form än förra året. Då gjorde de en digital skoltidning som gick till final. 6A1 var en av sju lag som valts ut bland dryga 2 000 bidrag.

I år har vi haft bloggen som en presentationsplats för olika arbeten samt teman. Vi ville inte begränsa innehållet utifrån ett ämne eller tema, utan det som ville läggas ut har publicerats.

Mycket tack vara förra årets framgång lockades även 8A till att delta i årets tävling. Även här valdes WordPress som verktyg och ett blandat tema. Inga speciella ämnen eller teman stod som fokus, utan även här publicerades det som eleverna valt.

Följ gärna vår resa genom vårens tävling. För min del hoppas jag på både grupperna och att de når höga  placeringar, samt att de växer med sina framgångar.//Malin Jeppsson, so- och svensklärare för 7A och 8A.

Här hittar du bloggarna:
Tema år 7 Smedinge
Smedinge år 8

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)