Mar 032013

imageFörra onsdagen vimlade det av elever och pedagoger på Smedingeskolan. Skolan hade öppet hus och det var full rulle på kvällen. Vårdnadshavare och blivande elever  i år 6 samt övriga intressenter togs emot av elevvärdar som guidade dem genom olika aktiviteter på skolan.

Besökarna fick bland annat uppleva de olika inriktningarnas innehåll med filmer, QR-koder och praktiska moment. De fick också möjligheten att möta elevhälsa, språkstugor, praktiska elevexempel, elevcaféet etc. De blivande eleverna i år 6 och deras vårdnadshavare fick också en kort introduktion av Smedingeskolans rektorer.

Det blev en minnesvärd kväll för alla inblandade!

Posted by at 16:39