Mar 262013

IMG_0596Under två veckor arbetar Smedingeskolan med Storyline och olika teman i årskurserna. I årskurs sex har eleverna arbetat med ”Djurparken”. Eleverna har varit indelade i tre grupper från deras ordinarie fyra basgrupper. Mentorerna  i arbetslaget har sett alla elever i deras process.

Eleverna tog sig snabbt an arbetssättet och kom direkt in i arbetet. Under arbetets gång får de uppgifter i svenska,geografi, NO, engelska, matematik, bild etc. som lämnas in för bedömning.

På torsdag mellan 12:00-14:00 är vårdnadshavare och övriga intresserade välkomna att besöka Smedingeskolan för att mer ingående se vad eleverna arbetar och har arbetat med. Ni hittar årskurs sex och sju i sina respektive studiehallar. Dessa årskurser kommer att visa upp ett pågående arbete samt vad de har arbetat med under dessa två veckor.

Posted by at 16:29