Maj 092013

I årskurs 7 arbetade vi med hållbar marknad med Storyline som förhållningssätt. Avslutningen blev en hållbar marknad i B-hallen där eleverna sålde hemgjort och närproducerat. liksom ekologiska bakverk till besökarna som kom både i form av gamla elever, föräldrar och personal på skolan. Vi sålde slut och 7C valde att skänka en del av vinsten till en skola i Swaziland.

För pengarna köptes det in linjaler och pennor som eleverna hälsade att de skulle använda vid slutproven i skolan. Fantastiskt för oss att se vart pengarna gick och det känns så på riktigt!

Hälsningar 7CMarknad1

Marknad2