Maj 222013

IMG_0844 Idag var eleverna på Smedingeskolan utomhus hela dagen. Vi var uppe på Bräckan och vid Lygnerns strand. Eleverna genomförde olika samarbetsaktiviteter på ett förträffligt sätt. Det var totalt fyra stationsområden och dessa hade eleverna som är med i skolans idrottsföreningsstyrelse planerat. Eleverna var representanter från alla årskurser och de skötte allt från material till instruktioner samt tittade på gruppernas samarbetsförmåga etc.

Det serverades korv med bröd från bamba.  Den extra matsäcken som eleverna hade med sig var nödvändig denna dag, då det var full aktivitet. Som elev kunde du få deltaga i dragkamp, bygga mänsklig pyramid, transportera vatten till plastglas, fånga ägg, hoppa säck etc. Det duggande regnet märktes inte av eftersom eleverna var i full färd med att tillsammans lösa sina uppgifter på stationerna. Det var många goa skratt som hördes denna dag!

Tack vare elevledarna och engagerade elever blev denna dag minnesvärd!