Maj 092013

Camilla Tjärnberg och fyra anställda ungdomar, Elin Gustavsson, Andreas Johansson, Kalle Scherman, Evelina Tjärnberg, fick i uppdrag av Liz Hellström vid Teknikförvaltningen att samverka med skolor och deras ungdomar för ett förebyggande arbete för ett säkrare i Kungsbacka kommun.

Elin Gustavsson, tidigare elev på Smedingeskolan tog kontakt och bad om att få samverka med eleverna på Smedingeskolan. Vidare utvecklade de detta med att kontakta andra som skulle kunna hjälpa till.

Resultatet blev att politiker, polisen, park- och teknikförvaltningen med flera kom till Smedingeskolan och gick på en trygghetsvandring tillsammans med eleverna i 7C.

BRÅ1

BRÅ2