Jun 032013

Under torsdagen och fredagen på Smedingeskolans inriktningsdagar var 130 elever på Hanhalsholme. Eleverna i år 8-9 cyklade till Hanhalsholme på torsdagen och eleverna i år 6-7 cyklade till holmen under fredagen. Vi grillade hamburgare och eleverna i år 6-7 hade ordnat picknick på skolan under torsdagen. Det var mycket bad, skratt och gemenskap under dessa dagar. ”Detta var jättekul. Kan vi inte åka hit fler gånger?” Liknande reaktioner kom från flertalet av eleverna i Må bra.

Förutom att cykla till Hanhalsholme fick eleverna uppleva cirkelträning och yoga med instruktörer, zumba, crossfit, frukost,  trerättersmiddag etc.