Nov 212013

Under två veckor har alla elever arbetat med temaarbeten. Alla årskurser har arbetat med olika teman, men gemensamt har alla arbetat med barnkonventionen samt att pärlat.

Föreningen Ung cancer riktar sig till ungdomar och unga vuxna mellan 16-30 år. Ett sätt att driva runt sin verksamhet är bland annat att sälja Fuck cancer-armband för 100 kronor. För en tid sedan såg ett par tjejer i 9A att jag bar ett sådant armband och sa att de vill pärla. Sagt och gjort! Efter mailväxling var beslutet fattat. Alla klasser ville vara med att stötta Ung cancer.

Två veckor senare levererar jag 2038 stycken armband. 2038 st, 27 cm, 2 cm, knut, 19 pärlor, FUCK, 3 pärlor, CANCER, 19 pärlor, knut, 2 cm! Insatsen som ni har gjort är värt 203 800 kronor och  mångt mycket mer plats i mångas hjärtan. Ni är fantastiska! Ung cancer är så överväldigade!

Ni som vill köpa ett armband, eller något annat, för att stötta Ung cancer i sitt fantastiska arbete gör det på www.ungcancer.se. Klicka er vidare till shoppen och kanske bloggen. Där kan ni läsa om oss och andra saker.

TACK TILL ER ALLA OCH HA ETT FANTASTISKT LOV.

Kramar//Malin