Feb 032014

1796897_10152223935811341_745110032_oSmedingeskolan har varit arrangör för KM i volleyboll. Turneringen för tjejerna ägde rum i fredags och killarna spelade idag. De deltagande skolorna i turneringen var Åsa, Hede, Frillesås, Hålabäck, Varla samt Smedingeskolan. Vi hade volleybolldomare från volleybollföreningen Westan. Vi har under många år använt oss utav Westan och som tidigare år var vi tacksamma för deras engagemang och kunskap. Till vår hjälp hade vi även elever från år nio som hjälpte oss idrottslärare med att vara andradomare, poängräknare samt att sitta i sekretariatet.

Eleverna från de olika skolorna växte under turneringen, både spelmässigt och socialt.

Gällande Smedingeskolan peppade både spelare och publik på läktaren varandra i med och motgång. Både tjejerna och killarna tog silver och vann härmed tre av totalt fyra matcher.