Maj 132014

År sex har under en period arbetat ämnesövergripande med Tema mission. En av uppgifterna var att arbeta med skolans Likabehandlingsplan och barnkonventionen. Ett återkommande ämnen på skolan är nätmobbning, vilket blev temat för berättelserna.

Då vi är en Rättighetsbaseradskola, har vi fått möjligheten att samarbeta med Erling Ericsson, Chamaleh och Unicef, och producerat animerad film.

En grupp producerade allt material, in till minst tår, och tillsammans med Chamaleh skapade ljud och bilder. Det har varit ett intensivt och roligt arbete, som eleverna har skött på bästa sätt. Nu har vi riktiga animeringsexperter, som vi kommer att få väldigt stor nytta av på skolan. Jättekul!

//Katrin, Mari och Malin – so-lärare år 6