Feb 052015

Förra veckan skrev vi om en grupp i Drömprojektet som arbetar för att stötta UNICEF. Den här veckan är det dags för Anna, Weronika och Sandra att berätta mer om sitt Drömprojekt. Tjejerna i 9:an samarbetar med Barnens Ambassad i Ukraina och deras insatser för barn och unga i samband med kriget som härjar.

På fredag 6/2 kommer tjejerna att sälja hembakta muffins i skolans café för att kunna överlämna kontanter till deras kontaktperson Mirjam Adolphi. Anna, Weronika och Sandra har som önskemål att pengarna ska användas till sådant som behövs, t.ex. mat. Annars är kylan är en stor fiende i Ukraina och därför anordnar tjejerna även en klädinsamling söndagen den 22/2 kl. 12.00-13.00 här på Smedingeskolan. Det som Barnens Ambassad har önskat är varma jackor, skor och kläder för barn i åldrarna 1,5-17 år gamla. Både pojk- och flickkläder önskas. Under klädinsamlingen finns det även möjlighet att skänka en slant i bössan och/eller köpa fika.

Vi hoppas på ert bidrag!

Insamling