Maj 222015
 

Hej,

I 8C arbetar vi med revolutionerna, ett samarbete mellan främst historia och svenska, men även en del andra ämnen har vävts in i de olika grupperna. Isabelle och Nicole har valt att arbeta med industriella revolutionen och driver en blogg, nu söker de läsare och kommentarer till sin blogg. Kika gärna in på den HÄR och lämna en kommentar.

Övriga gruppers arbeten fortskrider i rask takt. Nästa vecka förbereder vi oss för redovisning och vi ser framemot att se alla färdiga resultat. Hugo, Wictor, Felix och Emil håller som bäst på att slutföra sin stop motion-film om amerikanska revolutionen, ett arbete där de har jämfört spelet Assasin’s creed III med det historiska förloppet.

Vi ser framemot att presentera alla resultat här på bloggen. Det här arbetsområdet har blivit riktigt lyckat och vi ser framemot att kunna bedömda de olika slutprodukterna.

Rebeckas ord om arbetsområdet får avsluta det här inlägget ”Det är kul att få lära sig på ett roligare sätt, istället för att bara sitta och skriva.”

Trevlig helg! /Karin & Veronica

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)