Okt 022015

Under hösten kommer 7A att delta i ett forskningsprojekt med Chalmers. Klassen ska under mina lektioner – mentorstid, svenska och so – använda appen LoopMe.

Appen fungerar så att eleverna ska reflektera över lektionen och ge mig respons. De har ett antal olika värderingsknappar att klicka på samt skriva, om de vill.

Tanken med detta är att responsen ska ge mig feed back på mitt entreprenöriella förhållningssätt på lektionerna.

Det är så kul att de vill vara med, samt att jag faktiskt får direktrespons. Nu gäller det bara att komma ihåg att vi ska loopa varje lektion.

//Malin mentor i 7A