Smedingeskolan http://www.smedingeskolan.se/ En blogg om en skolas vardag Fri, 05 Jul 2019 09:30:02 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.2 Behöver du hjälp med någonting inom bilvård? https://www.smedingeskolan.se/behover-du-hjalp-med-nagonting-inom-bilvard/ Fri, 05 Jul 2019 09:30:02 +0000 https://www.smedingeskolan.se/?p=11 God morgon och välkomna in till mig igen efter helgen. Jag hoppas att allt är bra med er och att det här kommer bli en riktigt bra dag. Jag tänkte att jag i det här inlägget skulle ta en liten stund till att berätta för er om ett företag som ni kan gå till om […]

Inlägget Behöver du hjälp med någonting inom bilvård? dök först upp på Smedingeskolan.

]]>
God morgon och välkomna in till mig igen efter helgen. Jag hoppas att allt är bra med er och att det här kommer bli en riktigt bra dag. Jag tänkte att jag i det här inlägget skulle ta en liten stund till att berätta för er om ett företag som ni kan gå till om ni är intresserade av att komma i kontakt med ett företag som kan hjälpa er med bilvård i Sundsvall med omnejd.

Det här företaget som jag kommer berätta för er om nu heter Fore Tech Service, och det är ett företag som jag själv alltid brukar gå till när jag är i behov av att få hjälp med någonting som har att göra med just bilvård i Sundsvall med omnejd. Jag har blivit väldigt nöjd med det varje gång jag har gått till dem, och därför tänkte jag att det verkligen skulle vara perfekt att berätta om det här företaget för er alla den här morgonen så att ni som känner att ni är i behov av att lämna in bilen på bilvård i Sundsvall med omnejd faktiskt kommer ha möjlighet till att göra det på det här företaget. Jag hoppas att det här är någonting som ni känner att ni kan ha stor användning av och att ni har fått ut mycket av att läsa det här inlägget, som handlar om det här företaget som ni kan kontakta om ni skulle behöva hjälp med någonting inom bilvård i Sundsvall med de områden som ligger i närheten.

Inlägget Behöver du hjälp med någonting inom bilvård? dök först upp på Smedingeskolan.

]]>
LG Snickeri & Måleri är en målerifirma för dig https://www.smedingeskolan.se/lg-snickeri-maleri-ar-en-malerifirma-for-dig/ Fri, 05 Jul 2019 09:30:01 +0000 https://www.smedingeskolan.se/?p=9 Hej och välkomna alla mina kära läsare. Jag är så glad över att ni kommer tillbaka till min blogg för att läsa om de ämnen som jag väljer att ta upp i mina inlägg, och jag hoppas att ni kommer tycka att det jag tänkte skriva om idag är intressant. Jag hade tänkt mig att […]

Inlägget LG Snickeri & Måleri är en målerifirma för dig dök först upp på Smedingeskolan.

]]>
Hej och välkomna alla mina kära läsare. Jag är så glad över att ni kommer tillbaka till min blogg för att läsa om de ämnen som jag väljer att ta upp i mina inlägg, och jag hoppas att ni kommer tycka att det jag tänkte skriva om idag är intressant. Jag hade tänkt mig att jag skulle berätta för er nu om ett företag som heter LG Snickeri & Måleri, och det är ett företag som ni kan ta kontakt med om ni är intresserade av att få hjälp av målare.

Jag har själv vänt mig till denna målerifirma i Hisings Kärra flera gånger för att få den hjälp som de har möjligheten att erbjuda till alla de som är intresserade av den, och jag tycker verkligen om att få hjälp av deras snickeri och målerifirma i Hisings Kärra med omnejd. Man får alltid så fina och kvalitativa resultat när man går till dem, och därför skulle jag bara vilja berätta för er om det här företaget, så att också ni kan få så bra resultat när det kommer till de arbeten som ni behöver hjälp med när det kommer till sådana arbeten som en riktigt kompetent målerifirma i Hisings Kärra kan hjälpa till med. Om det är någonting mer som ni skulle vilja veta angående det här företaget så finns alltid möjligheten att gå in på deras hemsida för att läsa mer om dem där. Jag hoppas att ni tyckte om att läsa det här inlägget och att ni ser fram emot att läsa alla de andra inlägg som jag har planerade inför den här dagen.

Inlägget LG Snickeri & Måleri är en målerifirma för dig dök först upp på Smedingeskolan.

]]>
Hjälp med transport https://www.smedingeskolan.se/hjalp-med-transport/ Fri, 05 Jul 2019 09:30:01 +0000 https://www.smedingeskolan.se/?p=7 Hej på er alla härliga läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg ännu en gång! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en underbar start på veckan. Jag har under den senaste tiden fått väldigt mycket frågor om det här med transport i Borås, då ni är många […]

Inlägget Hjälp med transport dök först upp på Smedingeskolan.

]]>
Hej på er alla härliga läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg ännu en gång! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en underbar start på veckan. Jag har under den senaste tiden fått väldigt mycket frågor om det här med transport i Borås, då ni är många som tyckt det varit svårt att hitta företag inom detta som är pålitliga. I dagens inlägg tänkte jag tipsa er om företaget Christer B Transport AB, som vi har anlitat under flera tillfällen när det kommer till transport av olika slag. Vi är så otroligt nöjda med detta företag, det är verkligen det bästa alternativet när man vill hitta ett säkert och kvalitativt transportföretag i Borås. Vi valde att anlita Christer B Transport AB första gången i våras, och vi blev positivt överraskade när det kommer till den service vi fick. Kundservicen var verkligen på topp, vi fick ett bra bemötande och de anställda var så otroligt trevliga mot oss som kunder. Vi fick en bra relation med företaget, vilket gjorde att vi kände oss väldigt säkra och trygga med just då alltså Christer B Transport AB. Christer B Transport AB utförde även ett väldigt bra arbete. Vi behövde frakta ner till Skåne och det gick hur bra som helst. De var väldigt försiktiga med de grejer som fraktades och såg till att vi som kunder blev helt nöjda.

Vi har sedan detta första möte anlitat Christer B Transport AB flera gånger om, och det kommer alltid vara det enda företaget vi litar på när det kommer till denna typ av transport. Då ni som sagt är många som har frågat en del frågor kring detta, vill jag verkligen varmt rekommendera Christer B Transport AB till er som behöver hjälp med någonting inom transport och som befinner er i Borås med omnejd. 

Inlägget Hjälp med transport dök först upp på Smedingeskolan.

]]>
Turkos Måleri AB https://www.smedingeskolan.se/turkos-maleri-ab/ Fri, 05 Jul 2019 09:29:59 +0000 https://www.smedingeskolan.se/?p=5 Hej på er och välkomna till bloggen. Idag är det måndag och jag hoppas alla mina läsare haft en skön helg. Det är många av mina vänner som åker bort på sin semester. Det är förstås roligt med tanke på att det finns så mycket att både se och göra både i Sverige och utomlands. […]

Inlägget Turkos Måleri AB dök först upp på Smedingeskolan.

]]>
Hej på er och välkomna till bloggen. Idag är det måndag och jag hoppas alla mina läsare haft en skön helg. Det är många av mina vänner som åker bort på sin semester. Det är förstås roligt med tanke på att det finns så mycket att både se och göra både i Sverige och utomlands. Jag har köpt sommarstuga här vid kusten så jag reser inte bort med andra ord, och sommarstugan behövde målas om. Jag tog kontakt med en målare i Halmstad som nu har målat stugan både invändigt och utvändigt. Det blev kanoners! Stugan behövde verkligen en omgång färg, och det har den nu fått. Rött med vita knutar utvändigt, kan det bli mer idylliskt än så? Inte om ni frågar mig i alla fall. Jag anlitade ett företag som heter Turkos Måleri.

 

Jag måste säga att de gjort ett riktigt bra jobb med att måla om. Jag blev rekommenderad det här företaget av en kompis som själv hade anlitat Turkos Måleri för ett tag sedan när det var han som behövde måla om taket i köket. Han var väldigt nöjd med resultatet och det måste jag säga att jag är också. Nu tänkte jag därför rekommendera er det här företaget, ni som söker en målare i Halmstad. Turkos Måleri kan hjälpa även er i Falkenberg eller på orter häromkring. Nu är det snart sommar och jag tror att många planerar att måla om under semestern. Ta det lugnt och gör det enkelt! Ni är ju ändå lediga och ska väl få tid till avkoppling? Fråga er själva om det inte kan vara värt att ta hjälp av dessa målare i Halmstad? Innan ni anlitar något annat företag tycker jag ni ska kolla med Turkos Måleri först. Deras målare är så duktiga så ge dem en chans att få visa det! 

 

Inlägget Turkos Måleri AB dök först upp på Smedingeskolan.

]]>
En hjälpande hand med flytten https://www.smedingeskolan.se/en-hjalpande-hand-med-flytten/ Fri, 05 Jul 2019 09:29:59 +0000 https://www.smedingeskolan.se/?p=3 God dagens och hjärtligt välkomna! Idag hade jag tänkt prata om en flyttfirma på Lidingö, de heter LIFTAB och hjälpte mig och min sambo under en flytt för några veckor sedan. De gav oss riktigt bra hjälp och allt de hjälpte oss med blev riktigt bra, därför vill jag idag introducera dem för er. Jag […]

Inlägget En hjälpande hand med flytten dök först upp på Smedingeskolan.

]]>
God dagens och hjärtligt välkomna! Idag hade jag tänkt prata om en flyttfirma på Lidingö, de heter LIFTAB och hjälpte mig och min sambo under en flytt för några veckor sedan. De gav oss riktigt bra hjälp och allt de hjälpte oss med blev riktigt bra, därför vill jag idag introducera dem för er.

Jag och min sambo flyttade ihop för snart fyra år sedan, sedan dess har vi samlat på oss en hel del saker som tagit upp utrymme i bostaden. Därför visste vi om att vi stod inför en långvarig flytt när vi för ett tag sedan köpte vårt första hus tillsammans, det skulle gå åt mycket tid åt packning, transport, städning och så vidare. Därför bestämde vi oss ganska tidigt att vi skulle anlita en flyttfirma på Lidingö, så att vi på något sätt ändå kunde göra flytten lite smidigare. Den här flyttfirman hjälpte oss att bära in och ut ur flyttbilen samt tranportera vårt bohag till vår nya bostad, all den hjälpen vi fick av dem var helt felfri. Man har ju tidigare hört hur saker och ting kan gå sönder när man flyttar, men vi hade tur som fick allt helt och behållet till huset. Genom att vi tog hjälp av dem blev själva transporten väldigt snabb och smidig, vilket gjorde att vi fick mer tid över till flyttstädningen. Dessutom kunde vi snabbare börja packa upp allt i vårt nya hus så att vi kunde komma på plats, det var väldigt skönt att snabbt kunna komma på plats och göra det hemtrevligt. Med tanken av all den underbara hjälpen vi fick av denna flyttfirma på Lidingö kan jag verkligen rekommendera dem till er som är i behov av en extra hand när ni flyttar. 

Inlägget En hjälpande hand med flytten dök först upp på Smedingeskolan.

]]>
Betongslipning i Skövde https://www.smedingeskolan.se/betongslipning-i-skovde/ Fri, 05 Jul 2019 09:29:58 +0000 https://www.smedingeskolan.se/?p=1 Hej och god förmiddag på er alla mina fina och trevliga läsare, och varmt välkomna in till bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni haft en riktigt härlig helg och ser fram mot veckan som nu har startat. Jag vet att det är många som har haft en hel del frågor […]

Inlägget Betongslipning i Skövde dök först upp på Smedingeskolan.

]]>
Hej och god förmiddag på er alla mina fina och trevliga läsare, och varmt välkomna in till bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni haft en riktigt härlig helg och ser fram mot veckan som nu har startat. Jag vet att det är många som har haft en hel del frågor och funderingar kring det här med betongslipning i Skövde, och jag tänkte därför att jag helt kort skulle skriva några ord om detta. Det är många som har berättat att ni haft svårt att finna seriösa och kompetenta företag inom det här med betongslipning vilket inte är så konstigt. Seriösa företag som kan hjälpa er med betongslipning i Skövde växer inte på träd om man säger så, men det finns ett specifikt företag som jag själv har anlitat, och som har gjort ett riktigt kvalitativt jobb, och det är Schills Betongslip. 

 

Det är en kollega och också en god vän sedan flera år som gav mig tips på det här företaget, när han hörde att jag var i behov av tjänster inom betongslipning. Jag har haft samma problem som flera av er läsare, då jag upptäckte att flera av de företag jag tidigare hört av mig till, inte gav ett seriöst intryck, vilket så klart var tråkigt. Jag är desto gladare nu när jag har hittat Schills Betongslip eftersom det här är ett pålitligt företag och att personalen är så otroligt kunniga. Deras kundservice har verkligen varit bra och det får mig som kund att känna mig trygg. Det här företaget är experter när det gäller allt möjligt som man kan tänkas behöva ha hjälp med inom betongslipning i Skövde, och dessa tjänster inom betongslipning är så efterfrågade att Schills Betongslip hjälper till i flera olika städer med det här! 

 

Inlägget Betongslipning i Skövde dök först upp på Smedingeskolan.

]]>